BERKENYE SE

Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Hátsó Füves: Aranyos Imre, Berkenye királya
Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója a Hátsó füves című blogjában elbarangol a magyar futball rejtett tájaira, hogy bemutassa a vidéki futballkultúrát, elfeledett történeteket ásson elő. A mostani részben Aranyos Imréről, a kilencvenes évek magyar futballjának elfeledett alakjáról lesz szó.
NSO Tv Labdarúgás
Hátsó Füves - Aranyos Imre, Berkenye királya
Labdarúgó NB II
Videó: bodza, bükköny, Berkenye - Krajcsek Geri beverte
A Nógrád megyei labdarúgó-bajnokság első osztályában, a 26. fordulóban a Nőtincs 3–1-re nyert a Berkenye ellen. A találkozón a hazaiaknál duplázó (a szezonban immár hét találatnál tartó) Krajcsek Gergely óriási bombát eresztett meg, a labda a léc alá, a kapuba vágódott. Tekintse meg a találatot, érdemes!
Labdarúgó NB II
NB III, osztályozó: Berkenyén őrizte meg tagságát a REAC
Harmadosztályú maradt a REAC labdarúgócsapata, mely kétgólos előnnyel utazott Berkenyére, és 4–2-es győzelmet aratott az NB III-as osztályozó második mérkőzésén a börzsönyi faluban. A REAC már az első félidőben eldöntötte az osztályozó sorsát, három gólt pakolt be az egykori váci játékosokkal megerősített házigazdának.
Labdarúgó NB II
NB II: már be is mutatkoztak a volt váciak a Berkenyében
Ahogyan azt korábban már sejteni lehetett, a labdarúgó NB II Keleti csoportjának küzdelmeitől visszalépni kényszerülő Vác játékosai közül heten a Nógrád megyei bajnokság első osztályában szereplő Berkenyéhez igazoltak.