Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Spanyol labdarúgás
La Liga: a harmadosztályba igazolt a Real Madriddal bajnok középpályás
A spanyol élvonalbeli Espanyoltól a harmadosztályban listavezető Marbellához szerződött Esteban Granero. A 32 éves középpályás 2021-ig szóló megállapodást írt alá.
Labdarúgó NB I
Vidi: melyik Vidi-játékos merült nyakig a Földközi-tengerben?
Egy kis lazulás a Mol Vidi FC spanyolországi edzőtáborában: a csapat kilátogatott a híres tengerparti strandra, a Costa del Solra – természetesen szezonon kívül, januárban kihalt ez a környezet, igazi sportembernek kell lennie annak, aki bemerészkedik a vízbe – és nyakig is merül abban!
Labdarúgó NB I
Felkészülés: a PAFC 2-0-ra legyőzte spanyol ellenfelét
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert a spanyol harmadosztályú Marbella FC ellen a spanyolországi edzőtáborban.
Labdarúgó NB I
PAFC: Belek helyett Marbella, neves ukrán és brazil ellenfél
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia Törökország helyett Spanyolország felé veszi az irányt ma kora délután: Benczés Miklós csapata Marbellába utazik tíznapos edzőtáborba.
Labdarúgó NB I
Videó: a Vidinél a klubigazgató is betekeri az alapvonal mögül
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton már több mint egy hete edzőtáborozik Marbellában, ahová a csapat klubigazgatója, Burcsa Győző is ellátogatott. A korábbi középpályásnak nem kellett sok, hogy életre keljenek régi ösztönei az edzésen. Íme!