Bajnokok Ligája

Vezetőedző
David Healy
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
0 Mitchell Andrew 1992. április 6. 0
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Eurofutball: a zöldasztal mellett állították be a bajnoki világcsúcsot
Az utóbbi napokban újabb négy csapattal bővült a labdarúgó Bajnokok Ligája következő selejtezőjének mezőnye. Az egyik új belépő az északír Linfield FC, amely 54. bajnoki címével beállította a skót Rangers FC nem hivatalos világrekordját.
picture
Bajnokok Ligája
BL: ha a bajnoki címek száma döntene, főtáblás lenne a Fradi
Persze tudjuk, nem az dönt. A labdarúgó Bajnokok Ligájában a jelenlegi erőviszonyok, nem pedig az eltérő erősségű hazai bajnokságokban, jórészt a múlt homályába vesző diadalok alapján osztják a lapot, azonban a következő kiírás mezőnyének bajnokcsapatain végigpillantva így is jó érzés a Ferencvárost a legtöbb bajnoki címet felhalmozó nyolc klub között találni. De kik a többiek? Európa 2018–2019-es bajnokcsapatait szemléző sorozatunk első részéből kiderül.
Bajnokok Ligája
Videó: üveggel dobálták a szögletnél, ő kapott érte lapot
A skót élvonalbeli Celtic a minap 2–0-ra legyőzte idegenben az északír Linfieldet a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A meccs legfurcsább jelenete azonban nem egy gólnál, hanem egy szögletnél jött. A skótok támadója, Leigh Griffiths ugyanis kivárt az egyik sarokrúgással, mert a hazai szurkolók folyamatosan üveggel dobálták. A játékvezető szerint ez azonban csak kifogás volt, így adott egy sárgát időhúzásért.
Bajnokok Ligája
BL: nehéz elképzelni, hogy innen ne a Celtic jusson tovább
A Celtic idegenben 2–0-ra legyőzte a Linfieldet a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörének első mérkőzésén.