Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Argentína: nagypapája koponyájával ünnepelte a bajnoki címet – kép
Mint arról beszámoltunk, a Racing Club labdarúgócsapata egy fordulóval az argentin élvonal (Superliga) küzdelmeinek vége előtt biztossá tette a bajnoki címét. Az avellanedai (Buenos Aires elővárosa) együttes 18. élvonalbeli elsőségének bebiztosítása után természetesen óriási ünneplés kezdődött, egy szurkoló pedig ennek igazán különleges módját választotta: nagypapája koponyáját is magával vitte az utcára.
Olasz labdarúgás
Inter: Olyan lennék, mint egy új téli igazolás - Milito
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale támadója, Diego Milito örül, hogy végre vége a számára borzalmasan alakuló 2013-as évnek, alig várja már 2014-et, és reméli, olyan lesz az együttes számára, mint egy új, januári igazolás.
Minden más foci
Videó: csodálatos szólógól - saját tizenhatosáról indult
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Racing 4–1-re nyert idegenben a San Lorenzo ellen. A találkozón a hazaiak egyetlen találatát Héctor Villalba szerezte, a támadó a saját tizenhatosáról indult, végig vitte a pályán a labdát, majd gólt lőtt. Íme!
Minden más foci
Videó: ollózós gól a javából, a River Plate előadásában
Ariel Rojas, az argentin River Plate labdarúgója igen látványos gólt szerzett a Racing elleni felkészülési mérkőzésen. Rojassaját magának pörgetett fel egy labdát, ami ollózva, nagy erővel lőtt az ellenfél kapujába.