Vezetőedző
Gennaro Gattuso
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
Felkészülés: Coman megsérült, a Napoli simán nyert a Bayern ellen
A Napoli 3–0-ra legyőzte szombaton a Bayern Münchent felkészülési meccsen – a nápolyiaknál Victor Osimhen két perc alatt duplázott, a münchenieknél Kingsley Coman megsérült.
Foci Eb 2020
Az érzékeny lelkű, akitől a lengyelek még többet várnak: Piotr Zielinski
Az angol Guardian napilap európai újságokat összefogó kezdeményezésének tagjaként a Nemzeti Sport külföldi szakírók cikkeivel mutathatja be az Európa-bajnokságon részt vevő csapatok játékosait. A sorozat újabb részében Tomasz Wlodarczyk, a Meczyki szerzője mutatja be a lengyel válogatott középpályását, Piotr Zielinskit.
Foci Eb 2020
Az európai elitnek is megmutatná tudását az északmacedón gyémánt: Elif Elmasz
Az angol Guardian napilap európai újságokat összefogó kezdeményezésének tagjaként a Nemzeti Sport külföldi szakírók cikkeivel mutathatja be az Európa-bajnokságon részt vevő csapatok játékosait. A sorozat újabb részében Vladimir Bulatovics, az Ekipa szerzője mutatja be az északmacedón válogatott középpályását, Elif Elmaszt.
Minden más foci
Lille: két nappal a bajnoki cím megszerzése után távozik a sikeredző
Távozik a francia bajnoki címet megnyerő LOSC Lille vezetőedzője. Christophe Galtier maga számolt be a döntésről a L'Équipe-nek. A csapatot 2017 decembere óta irányító, 54 éves tréner szerződése nyáron lejár a klubnál, és a Paris Saint-Germain elől elorozott bajnoki cím ellenére sem döntöttek úgy a felek, hogy hosszabbítanának.