Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Légiósok
Triestina: Filkor Attila remek formájának a Milan-hívek is örülnek
A Milan kölcsönben játszó ifjú labdarúgóinak teljesítményét heti rendszerességgel szemléző milannews.it honlap ezen a héten Filkor Attilát választotta meg a „kölcsönlégió" legjobbjának.
Légiósok
Serie B: Filkor alig került vissza a csapatba, máris eltiltották
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) maradásért harcoló Triestina magyar légiósa, Filkor Attila egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így nem játszhat a Piacenza elleni szombati találkozón.
Légiósok
Serie B: Filkort dicsérik, a légiós ma kezdhet - jobbhátvédként
Filkor Attila, az olasz labdarúgó-bajnokság második vonalában (Serie B) szereplő Triestina keveset játszatott magyar középpályása a Siena elleni, igen nehéznek ígérkező ma esti mérkőzésen visszakerülhet a kezdő tizenegybe, méghozzá szokatlan szerepkörben: jobbhátvédként.
Olasz labdarúgás
Serie B: Filkor Attila visszatért, idegenben ikszelt a Triestina
A sérülése, majd rehabilitációja miatt hosszú hetekig partvonalon kívülre kényszerülő Filkor Attila is pályára lépett a Triestinában, amely 1–1-es döntetlent ért el az AlbinoLeffe vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának szombati játéknapján.
Olasz labdarúgás
Serie B: vége Filkorék rossz sorozatának, a Modena elkapta az elsőt
Filkor Attila csapata egy nap híján két hónapot várt arra, hogy újra nyerjen: a fordulónak sereghajtóként nekivágó Triestina 2–0-ra legyőzte az Ascolit az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának szombati játéknapján. A forduló nagy meglepetését a Modena szolgáltatta az éllovas Novara legyűrésével.