Vezetőedző
Rikard Norling
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Bajnokok Ligája
BL: ötre szűkült az FTC lehetséges ellenfeleinek tábora
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hétfőn elkészítette a Bajnokok Ligája-selejtező 1. fordulójának sorsolási csoportjait, így ötre szűkült azoknak a csapatoknak a száma, amelyekkel a Ferencváros találkozhat. Később elkészült az Európa-liga ugyancsak kedden következő sorsolásának csoportbeosztása is.
Minden más foci
Labdarúgás: hatmillió forintért bérletet? Megvette!
A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AIK 190 ezer svéd koronáért (6 millió forint) adta el a klub történetének első életre szóló bérletét.
Minden más foci
Eurofoci: ezrek rohantak a pályára Svédországban – bajnokavatások
Az elmúlt héten több, tavaszi-őszi rendszerű európai, élvonalbeli bajnokságban is bajnokot avattak, így Svédországban, Norvégiában, Észtországban és Litvániában is.
Minden más foci
Videó: a volt újpesti nullszögből lőtt hatalmas gólt
Anton Salétros számára az újpesti kaland nem jött be, 2017 augusztusában kölcsönbe érkezett a lila-fehérekhez, de a télen visszatért anyaegyesületéhez, a svéd élvonalbeli AIK-hoz. A félig magyar származású svéd labdarúgó remek formában van, legalábbis csapata dubai edzőtáborában lőtt bombagólja erre enged következtetni. A középpályás szép csel után nullszögből lőtt a felsőbe. Íme, a pazar találat!
Minden más foci
Kép: olyan gyönyörű mezt adtak ki, összeomlott a honlap
A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság küzdelmei április elsején kezdődnek, így lassan aktuálissá válik, hogy a csapatok bemutassák új mezüket az új idényre. És nagyon úgy tűnik, ezt a „versenyt” az AIK már meg is nyerte…