Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Labdarúgó NB I
FTC: egymillió eurós játékost csentek el a Dinamo Zagreb elöl – sajtóhír
A 24sata.hr híre szerint a prágai Spartától távozó, nyolcszoros bosnyák válogatott játékost, Eldar Civicet kedden hiába várták Zágrábba, hogy aláírja a szerződését a Dinamóhoz, a Transfermarkt által egymillió euróra becsült balhátvéd meggondolta magát, és inkább Budapest felé veszi az irányt – cikkünk megjelenése után nem sokkal az FTC be is jelentette a védő szerződtetését.
picture
Labdarúgó NB I
FTC: Dvalira fontos szerep hárulhat a Ludogorec ellen
A 24 éves grúz válogatott védő, Lasa Dvali fél évvel ezelőtt érkezett a Ferencvároshoz, így most első alkalommal vehet részt nyári edzőtáborban – igaz, csapattársai jelentős része már korábban is részt vett egy 12 napos összetartáson. Lasa Dvali elárulta, a zöld-fehérek BL-selejtezős ellenfeléül sorsolt Ludogorec játékosait ismeri, így külön szerepet kaphat az ellenük való felkészülés során.
Labdarúgó NB I
Videó: festői környezetben edzőtáborozik a Ferencváros
Mint arról korábban beszámoltunk, 30 játékossal vágott neki második edzőtáborának a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros. A mögöttünk hagyott idény bajnokcsapata festői környezetben készülhet Ausztriában a Bajnokok Ligája selejtezőjére.