Vezetőedző
Ilir Daja
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Bajnokok Ligája
UEFA: tíz évre kizárták a hatszoros bajnokcsapatot – sajtóhír
Albán sajtóértesülés szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) tíz évre kizárta az európai kupasorozatokból a Skënderbeu csapatát, amelyet ráadásul 1 millió eurós pénzbüntetéssel is sújtott.
Európa-liga
El: Nem áll szándékunkban feladni a küzdelmet – Elek
Nem várja kedvező helyzetből a visszavágót Elek Ákos együttese, a Kajrat Almati, miután az Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén otthon 1–0-s vezetés után 1–1-re végzett az albán Skënderbeuval. A kazah gárda magyar légiósa azonban elmondta, nem áll szándékukban feladni a párharcot, és úgy véli, képesek kiharcolni a továbbjutást.
Európa-liga
FTC: Orosz Pál értetlenül áll az UEFA döntése előtt
Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója ellentétes információkat kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) azt illetően, hogy mi történik, ha kizárják a Skënderbeut a Bajnokok Ligájából. Mint beszámoltunk róla, a Ferencvárosnak a szintén albán Partizani ellen kell pályára lépnie, és nem jut tovább automatikusan a következő körbe.
Bajnokok Ligája
BL: az FTC-rivális albán bajnok biztos a CAS kedvező ítéletében
Az albán bajnok Skënderbeu elöljárói biztosak benne, hogy kedvező ítélet születik számukra a nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS) Lausanne-ban, ahol hétfőn hallgatták meg az európai kupaküzdelmekből bundázás miatt kizárt klub képviselőit. Ha valóban felmentik a Skënderbeut, a Ferencvárossal játszik a Bajnokok Ligája-selejtező második körében. Ha nem, az FTC játék nélkül továbbjut.