Európa-liga, selejtező
FC DAC 1904 Dunaszerdahely

Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
DAC: határtalan Nélküled, az egész Kárpát-medence énekelt – videó
Ugyan a bajnoki meccsek a koronavírus miatt szünetelnek, szombaton ismét felhangzott a DAC himnusza, a Nélküled.
Minden más foci
DAC: Világi Oszkár üzent a közös Nélküled-éneklés előtt
Mint azt a héten jeleztük, a dunaszerdahelyi DAC mérkőzés nélkül is közös éneklésre hívja a szurkolókat. Természetesen a Nélküledet éneklik majd a rajongók, amivel kapcsolatosan Világi Oszkár klubtulajdonos is üzent.
Minden más foci
DAC: meccs nélkül is szól a Nélküled – az erkélyekről
A DAC azzal fordult a szurkolóihoz, hogy bár a koronavírus-járvány miatt a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot is felfüggesztették, így mérkőzést nem játszanak a dunaszerdahelyiek, a hétvégére kiírt találkozó időpontja előtt tíz perccel énekeljék el a szurkolók a klubhimnuszt – az erkélyről, az udvaron, a balkonról.
Minden más foci
DAC: újabb halasztás a szlovák ligában, válságstáb alakult
A Ligás Klubok Uniójának (LKU) elnöksége pénteken online szavazással úgy döntött, hogy májusnál előbb nem folytatódhat a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) – írja hivatalos honlapján a DAC, egyben beszámolván arról, hogy a szervezet válságstábja miként készül a koronavírus-járvány várhatóan súlyos pénzügyi következményeinek kezelésére.
Légiósok
Fortuna Liga: Kalmár és Holman is az év legjobbjai között
Andraz Sporar nagy fölénnyel lett a Fortuna Liga szakértői szavazásán a 2019-es év legjobb labdarúgója. Ezen a listán Kalmár Zsolt és Holman Dávid is bekerült a top 10-be.