Vezetőedző
Rúnar Páll Sigmundsson
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
Videó: Stjarnan után szabadon, íme, a biciklizős gólöröm
Öt mexikói labdarúgó szenzációsan koreografált gólörömének látványában részesítette a Mexikó–Kuba U20-as világbajnoki labdarúgó-mérkőzésre kilátogatókat. A futballisták bicikliszobrot formáltak magukból, melyben az ifjak még a tekerést is imitálták. A találkozót nagy fölénnyel, 9–1-re megnyerte a mexikói válogatott. A nem mindennapi gólörömökben az izlandi Stjarnan FC labdarúgócsapata viszi a prímet, de a mexikóiak produkciója sem utolsó.
picture
Minden más foci
TAVASZI-ŐSZI RENDSZERŰ BAJNOKSÁGOK ARANYÉRMESEI – 2014
Alábbi táblázatunkban megtekinthetik, mely csapatok lettek aranyérmesek 2014-ben az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) ama tagállamaiban, amelyekben tavaszi-őszi rendszerben rendezik a bajnokságot. Gyűjtésünk a hasonló rendszerű országos kupasorozatok győzteseit is tartalmazza.
Minden más foci
Eurofutball: történelmi aranyat szerzett a poéngyáros klub
A Stjarnan szerezte meg az izlandi labdarúgó-bajnokság 2014-es kiírásának aranyérmét, miután szombaton, a bajnokság utolsó mérkőzésén 2–1-re legyőzte egyetlen igazi riválisát, az FH-t. A néhány évvel ezelőtt a vicces gólörömök nyomán világhírűvé váló „csillagok" először lettek aranyérmesek.
nerazzurri
Tökéletes főpróba
Az előjelek alapján nem várt, habkönnyű továbbjutás, ezzel együtt két plusz, hasznosnak bizonyuló edzőmeccs, és egy minden igényt kielégítő...
nerazzurri
Van kiknek szurkolni
Kicsit olyan érzésem van az esti meccs előtt, mint az aktuális F1 futam rajtja előtti pillanatokban, amikor a versenyzők már elindultak a felvezető...