Vezetőedző
Dejan Roganovic
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Európa-liga
El: luxemburgi diadal a selejtező első fordulójában
A luxemburgi Progrés Niedercorn házigazdaként 3–0-ra legyőzte a montenegrói FK Zetát a labdarúgó Európa-liga-selejtező első fordulójának szerdai játéknapján.
picture
Európa-liga
El: Hosszú menetelésre készül a Mol Fehérvár – Kovács Zoltán
Mint ismert, a Mol Fehérvár FC a montenegrói FK Zetával mérkőzik meg a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörében. Kovács Zoltán, a klub sportigazgatója a molcsapat.hu oldalán beszélt a sorsolásról és a célokról.
Európa-liga
A Debrecen számára a tét az albánok ellen: a Roma jöhet az El-selejtező 2. körében
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szerdán elkészítette az Európa-liga-selejtező nem bajnoki ágának, azaz a fő ágnak a párosítását a 2. fordulóra: eszerint – ha továbbjut az első fordulóból – a Debreceni VSC az AS Romával játszik, a Fehérvár izlandi vagy liechtensteini, a Honvéd azeri vagy román ellenféllel találkozik. A DAC-ra a görög Atromitosz, az NK Osijekre bolgár vagy montenegrói klub vár. Az első mérkőzéseket július 25-én rendezik meg, az elsőként kihúzott csapat otthonában, a visszavágókat egy héttel később, augusztus 1-jén.
Európa-liga
El: 20 órakor fogadja a Vidi a montenegrói Zetát
A Mol Vidi FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy az FK Zeta elleni párharc első mérkőzésére július 11-én, 20 órakor kerül sor a fehérvári Mol Aréna Sóstóban.