IBRÁNY SE

Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Labdarúgó NB II
Megyei foci: Ibrány elsózta a nagyhalászi aranypörköltet
Mint a mesében: az utolsó fordulóban, verő napfényben, közel ezer ember előtt, a bajnoki címért, egymás ellen a két ősi rivális. Mint egy Ady-versben: egymás húsába beletépve, az avarra rá.
Labdarúgó NB II
Felkészülés: a Szpari kikapott megye II-es ellenfelétől
Felkészülési mérkőzést játszott a labdarúgó NB II-ben érdekelt Nyíregyháza Spartacus a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei II. osztályban szereplő Ibránnyal. A sok fiatal játékossal, illetve a bajnokikon kevés lehetőséget kapó labdarúgókkal felálló nyíregyháziak 1–0-s vereséget szenvedtek. A Szpariban Szokol Zsolt bokája ismét megsérült, a védőt le kellett cserélni.
Labdarúgó NB II
Magyar Kupa: edzőváltás követi a meglepő kiesést
Az ibrányi kupavereséget követően klubunk vezetői ma délelőtt értékelték az elmúlt hónapok teljesítményét, s úgy döntöttek, hogy szerződést bontanak Gelei Károly vezetőedzővel és Menczeles Iván pályaedzővel – adta hírül hivatalos honlapján a labdarúgó NB III-ban szereplő Jászberény.
Labdarúgó NB II
NB III: osztályozó nélkül feljutott a Pécs, az Ibránnyal találkozik a Kaposvár
A Magyar Labdarúgó-szövetségben ma 10 órakor kisorsolták a megyei első osztályú bajnokok osztályozóinak párosításait. Mivel nem minden megyei aranyérmes vállalja a harmadosztályú szereplést, így hat csapatot kisorsoltak, amelynek nem kell osztályozót játszania és köztük van a Baranya megyei bajnok PMFC is. A somogyi bajnoknak, a Kaposvárnak viszont a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elsővel, az Ibránnyal kell megküzdenie a harmadik ligás tagságért.