Magyar Kupa
PMFC

Vezetőedző
UTOLSÓ
mérkőzések
Szeptember 22, szombat
VÉGE PMFC 1 - 2 KAZINCBARCIKA
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Labdarúgó NB II
PMFC: Dárdai Pál és a fiai is játszanak az emlékmeccsen
A PMSC Öregfiúk Egyesület június 22-én, azaz jövő szombaton id. Dárdai Pál emlékestet szervez 17 órától a Stadion utcában. Az eseményen az öregfiúk megmérkőznek a Dárdai Teammel, utóbbi soraiban ifj. Dárdai Pál és gyermekei is pályára lépnek.
Labdarúgó NB II
NB III: Gerával együtt ment a Fradiba, most visszavonult
A múlt hétvégén, a Kozármisleny–PMFC (1–0) NB III-as bajnokin búcsúztatták el a szurkolók és a klubvezetők az egyaránt 38 éves kapust, Sólyom Csabát és a védő Lantos Leventét, mindketten megfordultak mind a két baranyai klubnál. Azóta a Kozármisleny FC honlapján mindketten beszéltek is a búcsúról.
Labdarúgó NB II
NB III: vádat emeltek tizenöt pécsi futballszurkoló ellen
Csoportosan elkövetett rendbontás és további bűncselekmények miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség 15 fiatal ellen, aki tavaly májusban egy pécsi futballmeccsen a pályára vonult, majd rendőrökre támadt – közölte a Baranya Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Labdarúgó NB I
Utánpótlás: már épül az idősebb Dárdai Pál labdarúgó-akadémia
Elkezdődött szerdán a Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. idősebb Dárdai Pál (1951-2017) nevét viselő utánpótlás labdarúgó-akadémiájának kivitelezése a baranyai megyeszékhelyen.
Labdarúgó NB I
Pécs: futballegyesületet alapítottak a városi legendák
Öregfiúk-egyesületet alapítottak a jelenleg az NB III-ban szereplő, de korábban szebb napokat is látott Pécsi MFC legendás labdarúgói.