Magyar Kupa
SZEOL SC

Vezetőedző
Zsolt Siha
UTOLSÓ
mérkőzések
Október 31, szerda
VÉGE SZEOL SC 1 - 2 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
Szeptember 23, vasárnap
VÉGE SZEOL SC 2 - 0 BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
37 PROKOP ROTISLAV 1
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Labdarúgó NB II
NB III: a Szolnok nyerte a rangadót; ötöt vágott az Ajka
A Keleti csoport rangadóján a Szolnok otthon 1–0-ra legyőzte a Jászberényt, de nem tudta megelőzi a Sajóbábonyt legyőző listavezető Sényőt. Megvan a Gyöngyös első győzelme, a csapat a Tállyát verte meg. A Közép-csoportban a Szeged-GA magabiztosan, 3–0-ra győzött a Kozármisleny otthonában, míg a megbízott edző, Kulcsár Árpád által irányított Pécsi MFC hat bajnoki után győzött ismét. Nyugaton a listavezető Ajka ötöt vágott a Csepel otthonában. Íme, a labdarúgó NB III 10. fordulójának eredményei!
picture
Labdarúgó NB II
NB III: szétesett a Pécs; legnagyobb tehetsége nélkül a Dunaújváros
Szombaton elkezdődik a labdarúgó NB III 2018–2019-es idénye. A Nemzeti Sport Online évek óta nyomon követi a három csoport eseményeit, és ezúttal is áttekintjük, hogy ebben a szezonban kik lehetnek a feljutásra esélyes csapatok, illetve várhatóan mely együttesek küzdenek majd a kiesés ellen. A három első helyezett egyébként feljut az NB II-be (ahonnan a 18–20. helyezett búcsúzik). Csoportonként a 14–16. helyezett, valamint a legrosszabb mutatóval záró 13. helyezett (összesen 10 gárda) kiesik a megyei I., illetve a budapesti I. osztályba, és 10 csapat jut fel a megyei első osztályú bajnokok osztályozói után. A bajnokság 2018. augusztus 4-én kezdődik és 2019. június 2-án ér véget.
Labdarúgó NB II
NB III: a Szentlőrinc elvitte a három pontot Szegedről
A Szentlőrinc a szünetben még 1–0-s hátrányban volt, ám 3–1-es győzelemmel távozott a SZEOL otthonából a labdarúgó NB III Közép-csoportjának 21. fordulójában.
Labdarúgó NB II
NB III: a sereghajtó ellen hullajtott pontokat a SZEOL
Vasárnap reggel beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB III 19. fordulójából számos mérkőzést elhalasztanak a havazás miatt. A Keleti csoportban egy meccset sem játszottak le vasárnap, míg a Közép-csoportban és a Nyugatiban egy-egy találkozót rendeztek meg.