Újpest

Vezetőedző
Vignjevics Nebojsa
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Labdarúgó NB I
Újpest: 60 éves lett a háromszoros kupagyőztes mindenes, Kardos József
Kardos József, az Újpesti Dózsa korábbi kiváló labdarúgója vasárnap lett hatvanéves. Az NB I-ben 262-szer, a válogatottban 33-szor lépett pályára a többnyire védőként bevetett futballista. Manapság is aktív: az MLSZ ellenőreként tevékenykedik.
Labdarúgó NB I
Újpest: „Mindenki legyen a családjával; ne essenek pánikba”
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a koronavírus-járvány miatti szünetben a játékosaival készít interjúkat, hogyan töltik a napjaikat. Ezúttal Branko Pauljevics volt a soros, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy mindenki legyen a családjával, de ne essen senki sem pánikba.
Labdarúgó NB I
Kábel a rengetegben – a váci legenda alig várja, hogy újra edzést tartson
A térdműtéten átesett váci legendát, Koszta Jánost kiengedték a kórházból, s már várja, hogy újra vonatokat szereljen és edzéseket tartson az újpesti kapusoknak.
Labdarúgó NB I
Újpest: ha már a pályán nem lehet, FIFA-ban nyomnák le a Kisvárdát
A labdarúgó NB I felfüggesztése miatt a virtuális térben, FIFA 20-ban csap össze a hétvégén az Újpest és a Kisvárda – közölte a fővárosi csapat. A lila-fehéreket Banai Dávid, a várdaiakat Jelena Richárd képviseli majd, az összecsapást pedig a Magyar E-sportszövetség szakmai támogatása mellett a Facebookon is közvetítik majd.