MLS

Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Kézilabda
Az életüket adták volna az éremért – így ért fel az atlantai dobogóra a Laurencz-csapat
A koronavírus-járvány miatti mérkőzéshiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabdatornákra. A második részben az 1996-os ötkarikás játékok történései kerültek sorra.
picture
Tenisz
Tenisz: John Isner ismét barátjával döntőzik Atlantában
Két amerikai teniszező, az első helyen kiemelt, címvédő John Isner és a nyolcadikként rangsorolt Ryan Harrison jutott a 668 ezer dollár (186.1 millió forint) összdíjazású atlantai kemény pályás férfitorna döntőjébe.
Amerikai sportok
Videó: így omlik össze néhány másodperc alatt egy 80 ezres aréna
Huszonöt évvel a megnyitó után kontrollált robbantás segítségével porig rombolták a legendás Georgia Dome-ot, miután a közvetlen szomszédságában álló, 2017 augusztusában átadott ultramodern Mercedes-Benz Stadion miatt már nincs rá szükség.
Minden más foci
MLS: megvan, hol rendezik a jövő évi All Star-mérkőzést
Jövőre Atlantában rendezik az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) legjobbjait felvonultató All Star-mérkőzést. Az MLS keddi bejelentése szerint további három pályázó volt a találkozóra, de ezeket nem hozták nyilvánosságra.
Tenisz
Tenisz: 8 év után nem amerikai kézben az atlantai trófea
A riói olimpiától önként visszalépő Nick Kyrgios nyerte meg az atlantai kemény pályás tenisztornát, a döntőben 7:6, 7:6-ra legyőzve az előző három kiírást megnyerő John Isnert.