Vasas SC

Vezetőedző
Michael Oenning
stadion Szusza Ferenc-Stadion
UTOLSÓ
mérkőzések
Június 02, szombat
VÉGE Honvéd 3 - 1 Vasas SC
Május 27, vasárnap
VÉGE Vasas SC 1 - 0 Haladás
Május 19, szombat
VÉGE Vasas SC 0 - 3 Videoton
Május 12, szombat
VÉGE Ferencváros 1 - 1 Vasas SC
Május 05, szombat
VÉGE Vasas SC 0 - 1 Paksi FC
Április 28, szombat
VÉGE Debreceni VSC 2 - 3 Vasas SC
Április 21, szombat
VÉGE Vasas SC 0 - 0 Mezőkövesd
Április 14, szombat
VÉGE Újpest 4 - 2 Vasas SC
Április 07, szombat
VÉGE Vasas SC 1 - 2 Puskás Akadémia FC
Március 31, szombat
VÉGE Balmazújváros 1 - 1 Vasas SC
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Labdarúgó NB II
Vasas: a válogatott labdarúgónak megint nem volt szerencséje a sérülésekkel
Kleisz Márk legutóbb tavaly decemberben, a III. Kerületi TVE elleni Magar Kupa-találkozón léphetett pályára. Hosszú évek óta először vágott neki télen teljesen egészségesen egy felkészülésnek, ám a bajnoki rajt előtt nem sokkal ismét beütött a krach. A Vasas válogatott játékosa jelenlegi állapotáról beszélt a klub hivatalos honlapjának.
picture
Egyéb egyéni
Vasas: „A magyar sport meghálálhatja az elmúlt évtized különleges bánásmódját”
Hosszabb interjút adott a Vasas SC honlapjának, a vasassc.hu-nak Markovits László, a klub elnöke a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetről, és annak a magyar sportéletre, illetve az egyesületre gyakorolt hatásairól. Az elöljáró elmondta, türelemmel és empátiával kell kivárni, hogy milyen pénzügyi lehetőségek lesznek a magyar sportban a járvány lefolyása után, hiszen a kormánynak és az embereknek most vannak égetőbb feladataik is – szerinte ezzel a hozzáállással tudja a magyar sport meghálálni az elmúlt évtized különleges bánásmódját. Markovits azt is mondta, számolni kell azzal, hogy nagy valószínűséggel az elmúlt tíz évben megszokott általános jólétnek vége szakad a magyar sportban – kevesebb forrás jut például sportinfrastruktúra-fejlesztésre –, de a jövőben a megváltozó körülmények között újra kiegyensúlyozottabbá válhat a verseny.
Labdarúgó NB II
NB II: a Vasas középpályása felépült súlyos sérüléséből
Majd’ egy évvel ezelőtt, tavaly májusban esett át súlyos térdműtéten a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas háromszoros U21-es válogatott játékosa, Murka Benedek. A középpályás idén február végétől normál edzésmunkát végez, így elmondható, hogy teljesen felépült térdsérüléséből, igaz, a koronavírus-járvány miatt még egy ideig nem futballozhat.