Kazahsztán

Vezetőedző
Michal Bílek
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Foci Eb 2020
Eb 2020, I-csoport: a kazahoké az első győzelem a selejtezőben
Kazahsztán 3–0-ra legyőzte Asztanában Skóciát a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének I-csoportjában. A hazaiak már 10 perc után két góllal vezettek, majd a második félidőben Baktijar Zajnutgyinov alakította ki a végeredményt.
Foci Eb 2020
Eb 2020: íme, itt a selejtezősorozat első gólja
Csütörtök délután 16.00 órakor Asztanában elkezdődött a Kazahsztán–Skócia mérkőzés, amivel kezdetét vette a 2020-as Európa-bajnoki selejtezősorozat. Nem kellett sokat várni az első gólra: mindössze 6 perc után Jurij Percuh lövésével a hazaiak megszerezték a vezetést.
Foci Eb 2020
Eb 2020: kezdődik a selejtezősorozat – élő eredménykövető
Csütörtökön a skótok kazahsztáni vendégjátékával négy csoportban is kezdetét veszi a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata. Kísérje figyelemmel a mérkőzések alakulását a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetője segítségével!
Légiósok
Légiósok: korábbi gólkirályunk idén először volt eredményes
Megszerezte első gólját a kazah élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2019-es kiírásában Eppel Márton, a Kajrat Almati csatára, aki a Sahtyor Karagandi elleni 2–1-es siker alkalmával tizenegyesből talált be.
Minden más foci
Kazahsztán: cseh szövetségi kapitány a válogatottnál
A cseh Michal Bílek lett a kazah labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, miután elődje, a bolgár Sztanimir Sztoilov két nappal ezelőtt közös megegyezéssel távozott posztjáról.