Nemzetek ligája
Örményország

Vezetőedző
Vardan Minasyan
UTOLSÓ
mérkőzések
Szeptember 09, vasárnap
VÉGE Macedónia 2 - 0 Örményország
Szeptember 06, csütörtök
VÉGE Örményország 2 - 1 Liechtenstein
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
November 19, hétfő
20:45 Liechtenstein
Örményország
November 16, péntek
20:45 Gibraltár
Örményország
Október 16, kedd
18:00 Örményország
Macedónia
Október 13, szombat
18:00 Örményország
Gibraltár
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
NL: szoros örmény siker, bombagóllal – videó
A Nemzetek Ligája D-osztályának mai második mérkőzését is lejátszották, a 4. csoportba sorolt Örményország hazai pályán nagy nehezen győzte le Liechtensteint. A mérkőzés első gólját a brazil születésű, 62-szeres örmény válogatott középpályás, Marcos Pizzelli szerezte, 20 méterről védhetetlenül csavart a jobb felső sarokba. A találkozó krónikájához hozzátartozik, hogy a vendégek Polverino kiállítása miatt az utolsó negyedórát emberhátrányban töltötték, míg még egyenlő létszámnál a hazaiak sztárja, Henrik Mhitarjan büntetőt hibázott. Íme, a találkozó első gólja videón.
Minden más foci
NEMZETEK LIGÁJA, D-LIGA – ADATBANK
Íme, a labdarúgó Nemzetek Ligája (2018–2019) negyedik vonalának (D-liga) menetrendje! A csoportmérkőzéseket 2018 őszén játsszák le, az Eb-playoffra 2020 tavaszán kerül sor.
Foci vb 2018
Vb 2018: Lengyelország 12 év után ismét a világbajnokságon!
A lengyel labdarúgó-válogatott hazai pályán 4–2-re legyőzte Montenegrót a világbajnoki selejtezősorozat európai zónájának utolsó fordulójában, ezzel kijutott a jövő évi oroszországi vb-re. A csoport második helyén a dánok végeztek, akik a novemberi pótselejtezőn harcolhatják ki a részvétel jogát.
Foci vb 2018
Vb 2018: Azerbajdzsán kiütötte San Marinót; nyertek a dánok
A 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének C-csoportjában Azerbajdzsán a papírformának megfelelően nagy verést mért San Marinóra. Az E-csoportban a dánoknak meg kellett küzdeniük a győzelemért az örmények ellen, de a vége itt is sima lett.