Nemzetek ligája
Lengyelország

Vezetőedző
Jerzy Brzeczek
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Kézilabda
Kézilabda: Lengyelországban lezárták a bajnokságot
A Lengyel Kézilabda-szövetség befejezettnek nyilvánította az ország 2019–2020-as idényre kiírt kézilabdaversenyeit.
picture
Német labdarúgás
Bundesliga: zárt kapus a Dortmund–Schalke is – hivatalos
Hétfőn beszámoltunk róla, hogy minden bizonnyal a Bundesligában is elkerülhetetlen lesz, hogy zárt kapuk mögött rendezzenek élvonalbeli labdarúgó-mérkőzéseket a koronavírus-járvány terjedésének megállításáért. Kedden hivatalossá vált, a szerdai Mönchengladbach–Köln találkozót nem látogathatják nézők, illetve a szombati, Borussia Dortmund–Schalke derbi is zárt kapus lesz.
Minden más foci
Videó: a lengyel védő fejbe rúgta magát, eltört az orra
Elképesztően bizarr jelenettel indult a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az Arka Gdynia–LKS Lódz találkozó. Az 1–1-re végződő meccsen ugyanis a vendégeknek már a hatodik percben le kellett hozniuk Maciej Dabrowskit, mivel a csapat védője úgy fejbe térdelte saját magát, hogy eltört az orra.
Minden más foci
Videó: micsoda bomba! Hatalmas szabadrúgásgól Blaszczykowskitól
Emlékszik még a Borussia Dortmund korábbi kiváló szélsőjére, Jakub Blaszczykowskira? A 34 éves lengyel labdarúgó jelenleg hazája élvonalbeli bajnokságában játszik a Wisla Kraków színeiben, és a Korona Kielce elleni hatalmas szabadrúgásgóljával ismét felhívta magára a világsajtó figyelmét. A mérkőzést ezzel a bombával nyerte meg 2–0-ra a krakkói csapat. Fogalmazhatunk úgy is, hogy Blaszczykowski ezzel a góllal koronázta meg a Kielce elleni teljesítményét.