Dél-Korea

Vezetőedző
Tae-Yong Shin
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Kézilabda
Férfi kézi-vb: történelmi koreai győzelem az ázsiai ütközetben
Az egyesített koreai válogatott a Japán felett aratott 27–25-ös sikerével megszerezte első győzelmét a férfi kézilabda-világbajnokságok történetében, így vasárnap a 21. helyért rendezendő mérkőzésen léphet pályára Szaúd-Arábia ellen.
picture
Kézilabda
Férfi kézi-vb: a társházigazda könnyed győzelmével kezdődött a torna
Berlinben telt ház, 14 800 néző előtt megkezdődött a 2019-es férfi kézilabda-világbajnokság, amelynek első mérkőzésén a Dánia melletti másik házigazda, Németország 30–19-re múlta felül az egyesített csapattal induló Koreát.
Egyéb egyéni
Olimpia 2032: a két Korea februárban találkozik a NOB-bal
Februárban találkoznak a két Korea sportvezetői a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) irányítóival, hogy egyeztessenek a 2032-es nyári játékok megrendezésére vonatkozó közös pályázatukról.
Egyéb egyéni
Olimpia 2032: levélben erősíti meg a két Korea a közös pályázat tervét
A két Korea sportvezetői arról állapodtak meg egy pénteki egyeztetésen, hogy levélben erősítik meg a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) a 2032-es nyári játékok közös megrendezésére vonatkozó szándékukat.
Kézilabda
Férfi kézi: közös koreai csapat indul a világbajnokságon
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) szerdai bejelentése szerint az előzetes várakozásoknak megfelelően egyesített koreai válogatott vesz részt a januári, német-dán közös rendezésű olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.