Franciaország

Vezetőedző
Didier Deschamps
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Felkészülés: Neymar és Mbappé is megsérült, bajban a PSG?
Az utolsó Nemzetek Ligája-játéknappal párhuzamosan felkészülési mérkőzéseket is rendeztek, amiből a PSG finoman fogalmazva sem profitált.
Minden más foci
Videó: ez nagyon rosszul néz ki, Mbappé is megsérült
Ez nem a Paris Saint-Germain estéje: miután Neymart a brazil válogatott meccsén már a hatodik percben le kellett cserélni sérülés miatt, a párizsiak másik klasszisa, Kylian Mbappé is megsérült a franciák felkészülési találkozóján. És ez talán még rosszabbul nézett ki, mint brazil klubtársáé…
Minden más foci
Kép: különleges „uruguayi” cipőt kapott Griezmann
Különleges mérkőzésre különleges cipővel készül az Atlético Madrid francia válogatott támadója, Antoine Griezmann. A világbajnok csapat Uruguay ellen játszik felkészülési mérkőzést kedd este, a 27 éves labdarúgónak pedig különösen fontos az összecsapás, így a Puma egyedi lábbelit biztosított neki.
Minden más foci
NL: a németek elszórakozták a franciák négyes döntőjét
Utolsóként a holland válogatott jutott be a labdarúgó Nemzetek Ligája jövő júniusi portugáliai négyes döntőjébe, mivel az A-liga 1. csoportjának záró mérkőzésén a németek otthonában az utolsó öt percben két gólt szerezve 2–2-re végzett, így megelőzte a franciákat.
Minden más foci
NL: eredmények és a csoportok végeredménye – hétfő
Hétfőn újabb csoportok küzdelmei értek véget a labdarúgó Nemzetek Ligájában. A házigazda Portugália, valamint Anglia és Svájc után Hollandia csatlakozott a jövő nyári négyes döntő mezőnyéhez. Szlovákia kikapott Csehországban, ezzel kiesett a B-ligából, ahová Norvégia jutott fel.