Kolumbia

Vezetőedző
José Pékerman
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Világfutball: mesésen indult a tini válogatott karrierje – videó
A 19 esztendős Juan Camilo „Cucho” Hernández két góljára építve Kolumbia 3–1-re legyőzte Costa Ricát a két labdarúgó-válogatott szerdára virradóra az Egyesült Államokban megrendezett felkészülési mérkőzésén.
picture
Minden más foci
Felkészülés: gyengén védekezett, kikapott az amerikai válogatott
Gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett vereséget az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja, amely 4-2-re kikapott Kolumbiától Tampában. A hazaiak megmutatták, hogy idővel felvehetik a versenyt a legjobbakkal is, azonban hiába vezettek a második félidő elején 2–1-re, a gyenge védekezés megbosszulta magát.
Minden más foci
Kép: elképesztően bizarr szobrot kapott Falcao Kolumbiában
A kolumbiai Radamel Falcaót nagy megtiszteltetés érte, szülővárosában, Santa Martában szobrot állítottak a tiszteletére. 
Minden más foci
Edzősors: hat év után távozik a kolumbiai kapitány
Az AP hírügynökség röviddel ezelőtt bejelentette, távozik a kolumbiai válogatott szövetség kapitányi posztjáról José Pékerman.
Foci vb 2018
Vb 2018: Kolumbia Southgate-nek üzent, a szurkolók háborognak
Mint azt korábban jeleztük, az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate egyre nagyobb elismertségre tesz szert. A szakember a Kolumbia–Anglia nyolcaddöntő sikeres megvívása után példát mutatott azzal, hogy a csalódott kolumbiai játékosokat vigasztalta. A dél-amerikai ország labdarúgó-szövetsége most Southgate-nek üzent a Twitteren keresztül.