tippmixPro - Az orosz játszma
Litvánia

Vezetőedző
Edgaras Jankauskas
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Kosárlabda
Férfi kosár: A küzdést, az akaratot senki sem vitathatja el – Ivkovics
Bár utolsó csoportmérkőzésén 73–50-es vereséget szenvedett a magyar férfi kosárlabda-válogatott az NBA-játékosokkal felálló Litvániától, a világbajnoki selejtező második csoportkörébe jutást már korábban kiharcolta. A litvánok elleni meccsről és az első kör tapasztalairól Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány és Benke Szilárd beszélt az NSO Tv-nek.
picture
Kosárlabda
Férfi kosár: hazai vereséggel zárta a vb-selejtezőt a magyar válogatott
Utolsó csoportmérkőzésén 73–50-es vereséget szenvedett a magyar férfi kosárlabda-válogatott Litvániától a világbajnoki selejtezők C-csoportjában.
Foci vb 2018
Vb 2018: Lewandowski-dupla, négyessel hangoltak a lengyelek
A lengyel labdarúgó-válogatott a világbajnokságot megelőző utolsó felkészülési mérkőzésén 4–0-ra megverte Litvániát Varsóban. A hazaiaknál Robert Lewandowski duplázott.
Minden más foci
NEMZETEK LIGÁJA – A MAGYAROK LIGÁJÁNAK (C) ADATBANKJA
Íme, a labdarúgó Nemzetek Ligája (2018–2019) harmadik vonalának (C-liga) menetrendje! A magyar válogatott a 2. csoportban szerepel Észtország, Finnország és Görögország társaságában. A csoportmérkőzéseket 2018 őszén rendezik meg, az Eb-playoffra 2020 tavaszán kerül sor.
Kosárlabda
Férfi kosár vb-sel.: szoros csatát vívtunk a vb-negyedikkel
A magyar férfi kosárlabda-válogatott szoros mérkőzésen 80–75-re kikapott Litvánia vendégeként péntek este Klaipedában, a férfi világbajnokság európai selejtezőjének C-csoportjában. Bobory Balázs jelenti Klaipedából.