tippmixPro - Az orosz játszma
Luxemburg

Vezetőedző
stadion Glanford Park
férőhelyek 9088
cím England, Scunthorpe Glanford Park
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Foci vb 2018
Vb 2018: gól nélkül végeztek az afrikaiak
Marokkó Svájcban fogadta Ukrajnát, Szenegál pedig Luxemburgba látogatott világbajnoki felkészülési mérkőzésre, és bár mindkét afrikai válogatottnak voltak lehetőségei a gólszerzésre, ez végül egyiküknak sem jött össze.
Minden más foci
NEMZETEK LIGÁJA, D-LIGA – ADATBANK
Íme, a labdarúgó Nemzetek Ligája (2018–2019) negyedik vonalának (D-liga) menetrendje! A csoportmérkőzéseket 2018 őszén játsszák le, az Eb-playoffra 2020 tavaszán kerül sor.
Magyar válogatott
Sallai Roland: Andorra kínosabb volt, mint Luxemburg
A ciprusi APOEL magyar válogatott labdarúgója, Sallai Roland szerint szerint Luxemburgban túlságosan sok párharcot veszítettünk el pedig a mai labdarúgás alapja éppen az ütközés, továbbá a megfelelő összpontosítás. A 20 éves támadó középpályás azok közé tartozik, akik az andorrai és a luxemburgi vereség alkalmával is a pályán voltak (előbbin a 72., utóbbin a 63. percben állt be csereként).
Magyar válogatott
Válogatott: olvasóink szigorúan értékelték a luxemburgi teljesítményt
A magyar labdarúgó-válogatott Luxemburgtól elszenvedett idegenbeli veresége (2–1) után arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy értékeljék a mieink teljesítményét tízes skálán. A szigorú értékelésben a gólunkat szerző Nikolics Nemanját látták a legjobbnak (4.33) a több mint 15 ezer szavazat alapján. A leggyengébb osztályzatot a piros lapot kapó Lovrencsics Gergő kapta.