Svédország

Vezetőedző
Janne Andersson
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Felkészülés: hiába Mertens bombagólja, belga iksz az oranje ellen
A világbajnoki bronzérmes belga labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Hollandiával. A svédek sem bírtak a szlovákokkal, Dánia viszont legyőzte Ausztriát.
Téli sportok
Téli olimpia 2026: máris veszélyben a svéd kandidálás
Három nappal azt követően, hogy Stockholm hivatalos pályázóvá vált a 2026-os téli olimpiára, máris veszélyben a kandidálása.
Minden más foci
NL: idegenben ikszelt, és még nyeretlen a svéd válogatott
Második mérkőzésén is nyeretlen maradt a svéd labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligája B-divíziójának 2. csoportjában, a skandinávok ezúttal Oroszországban játszottak gól nélküli döntetlent.
Minden más foci
Videó: óriási gólt lőtt, hozzávágtak egy sört, megitta…
Kennedy Bakircioglunak nem kellene semmit tennie, így is legendaként tekintenének a 37 esztendős középpályásra a svéd élvonalbeli Hammarby IF szurkolói, hiszen pályafutása alatt csaknem 300 meccset játszott már a klubnál. Most azonban bizonyította a 14-szeres svéd válogatott játékos, hogy vannak még meghódítatlan csúcsok…
Minden más foci
Svédország: „Én vagyok a legjobb!” – Ibra saját magát idézte
Zlatan Ibrahimovic kapcsán már semminél nem lepődik meg az ember. A Los Angeles Galaxy támadója ezúttal saját magát idézte Twitter-oldalán, kijelentve, hogy nincs nála jobb játékos a svéd labdarúgás történelmében.