Szenegál

Vezetőedző
Aliou Cissé
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Foci vb 2018
Ötből semmi, fejlődés sehol: az afrikai futball a padlón végezte a vb-n
Öt afrikai válogatott vett részt a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, egy sem jutott tovább – Egyiptom, Marokkó és Tunézia kiesése már két mérkőzés után biztossá vált, majd követte őket Nigéria és Szenegál is. 1982 óta először fordul elő, hogy nincs afrikai csapat a nyolcaddöntőben, és egyre inkább úgy tűnik a teljesítmény alapján, hogy a kontinens futballjának fejlődése megrekedt.
picture
Foci vb 2018
Vb 2018: „Testvérem, beálltál szelfizni?” – a kapufát támasztotta, csapata kiesett
Ha az oroszországi labdarúgó-világbajnokság legviccesebb jeleneteit összegyűjtik, akkor egészen biztosan bérelt helye lesz a videóban Idrissa Gueyének. A szenegáli válogatott védekező középpályása egészen elképesztő módon támasztotta a kapufát, és közelről végignézte, ahogy Yerry Mina a kapuba fejel – ez a gól haza is küldte csapatát a vb-ről, hiszen Szenegál ezzel a góllal szenvedett 1–0-s vereséget Kolumbiától... Gueye talán azzal védekezhet (nem túl meggyőzően), hogy nem akarta megzavarni a kapust.
Foci vb 2018
Vb 2018: James a lány nadrágjában, égig érő fejdísz – zseniális fotók szurkolókról
Kolumbia továbbjutott, Szenegál búcsúzott a labdarúgó-világbajnokságon. Egy biztos: a szurkolókon semmi nem múlt, igazi jelmezes bulit rendeztek. Nézze meg a legjobb fotókat!