Tunézia

Vezetőedző
Nabil Maâloul
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Kézilabda
Kézi-vb: Életem legjobb napja ez! Nyertünk és apa lettem! – Lékai
Lékai Máténak egészen emlékezetes napja volt január 20-án: a Dánia–Magyarország mérkőzés után hajnalban hazarepült, hogy ott legyen gyermeke, Noé születésénél, ezt követően visszarepült a férfi kézilabda-világbajnokságra, majd főszereplő volt a Tunézia elleni diadalban – még a mérkőzés legjobbjának is megválasztották! Lékai a vegyes zónában beszélt a rendkívüli vasárnapról.
Kézilabda
Férfi kézi-vb: nagyon fontos magyar siker Tunézia ellen
A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia felett. Az első félidő után 16–14-re vezetett a magyar együttes, s a folytatásban teljesen megbénította az észak-afrikai élcsapat támadójátékát.
Kézilabda
Ez nagyon kellett – kulcsfontosságú győzelem Tunézia ellen!
A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia ellen. Az első félidő után 16–14-re vezetett a magyar együttes, s a folytatásban teljesen megbénította az észak-afrikai élcsapat támadójátékát. Lékai Máté hazautazott gyereke születésére, de szinte kialvatlanul is a meccs legjobbja volt, és ugyancsak kiemelkedően játszott a bokasérüléséből visszatérő Balogh Zsolt. 
Kézilabda
Férfi kézi-vb: a korábbi Barca-átlövő is játszhat ellenünk; Pálmarsson megsérült
Mai középdöntős ellenfelünk, Tunézia kihasználta harmadik cserelehetőségét is a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon.