tippmixPro - Az orosz játszma
Ázsia
Ausztrália

Vezetőedző
Bert Van Marwijk
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Foci vb 2018
Vb 2018: Tim Cahill visszavonult a válogatottól
Az oroszországi világbajnokság után bejelentette visszavonulását az ausztrál válogatottól Tim Cahill, aki 107 alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban és ezeken a találkozókon összesen 50 gólt szerzett, amivel ő Ausztrália felnőttválogatottjának legeredményesebb labdarúgója.
Vízilabda
Szilágyi Dorottya: Mások cukinak tartották, ahogy magyarul beszélek, én cikinek
Gyerekként Dél-Afrikát, Új-Zélandot és Ausztráliát is kedvelte, tinédzserként viszont megcsömörlött az egyhangúságtól, és két évre abbahagyta a vízilabdát. Modellként is kipróbálta magát, végül némi unszolásra visszatért a pólóhoz Szilágyi Dorottya, s bár eleinte a nyelvi nehézségekkel és az érettségivel is meg kellett küzdenie, mostanra a medencében és a parton kívül is sínre került az élete.
Vízilabda
Férfi vízilabda: ötösökkel nyerte meg a BENU-kupát a magyar válogatott
A 8–8-as rendes játékidőt követően ötméteresekkel legyőzte Ausztráliát a magyar férfi vízilabda-válogatott, így megnyerte a Hajós uszodában rendezett BENU-kupát.
Foci vb 2018
Vb 2018: unalom, majd drámai argentin siker – eredmények, tabellák, góllista
Mérhetetlen unalomba fulladt a C-csoportból továbbjutók közti dán–francia meccs, ellenben a kvartett harmadik helyén végző Peru kitett magáért Ausztrália ellen – még az előzetesen a tornáról eltiltott, végül mégis pályára lépő Paolo Guerrero is eredményes volt. A D jelű négyesben sokkal kiélezettebb volt a végjáték: Lionel Messi feliratkozott a vb-góllövőlistára, Marcos Rojo pedig hajrában szerzett találatával a nyolcaddöntőbe lőtte Argentínát. Ehhez persze a horvátok Izland elleni győzelme is, Luka Modricék az ország történetében először nyertek sorozatban három vb-meccset.