tippmixPro - Az orosz játszma
Ázsia
Irán

Vezetőedző
Carlos Queiroz
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
Irán: nők is látogathatják a labdarúgó-mérkőzéseket
Haszan Róháni iráni elnök engedélyezte, hogy nők is látogathassák a labdarúgó-mérkőzéseket – közölte az ISNA félhivatalos helyi hírügynökség hétfőn.
Foci vb 2018
Vb 2018: vécéhasználat miatt nem játszott az iráni hátvéd
Vécéhasználat miatt nem játszott az oroszországi világbajnokságon Pedzsman Montazeri, az iráni válogatott labdarúgója.
Foci vb 2018
Vb 2018: a fenyegetések miatt 23 évesen lemondta a válogatottságot a csatár
Az őt ért fenyegetések és édesanyja egészségi állapotának romlása miatt mindössze 23 évesen lemondta a válogatottságot az oroszországi világbajnokságról kiesett iráni csapat labdarúgója, Szardar Azmun.
Foci vb 2018
Vb 2018: A végén nekünk kellett örülnünk – Fernando Santos
Spanyolország a hosszabbításban egyenlítve 2–2-es döntetlent játszott Marokkóval, míg Portugália a 93. percben gólt kapva 1–1-re végzett Iránnal az oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így eldőlt, hogy a nyolcaddöntőben a spanyolok Oroszországgal, míg a portugálok Uruguayjal csapnak össze. Lássuk, hogyan értékeltek a főszereplők!
Foci vb 2018
Vb 2018: hajmeresztő végjáték a spanyol csoportban – eredmények, tabellák, góllista
Az A-csoportból már korábban továbbjutó csapatok rangadóján Uruguay simán, 3–0-ra legyőzte Oroszországot, így csoportelső lett, viszont a B-csoportban az utolsó pillanatokig feszült a húr: végül sem Spanyolország, sem Portugália nem tudott nyerni, de mindketten továbbjutottak – az első helyen a spanyolok. Az Irán–Portugália mérkőzésen megdőlt egy régi vb-rekord: befújták (majd Cristiano Ronaldo kihagyta...) a torna 19. tizenegyesét.