tippmixPro - Az orosz játszma
Afrika
Tunézia

Vezetőedző
Nabil Maâloul
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Foci vb 2018
Ötből semmi, fejlődés sehol: az afrikai futball a padlón végezte a vb-n
Öt afrikai válogatott vett részt a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, egy sem jutott tovább – Egyiptom, Marokkó és Tunézia kiesése már két mérkőzés után biztossá vált, majd követte őket Nigéria és Szenegál is. 1982 óta először fordul elő, hogy nincs afrikai csapat a nyolcaddöntőben, és egyre inkább úgy tűnik a teljesítmény alapján, hogy a kontinens futballjának fejlődése megrekedt.
picture
Foci vb 2018
Vb 2018: kialakult az egyenes kieséses szakasz ágrajza – eredmények, tabellák, góllista
A G- és a H-csoportban is véget értek a küzdelmek, ezzel lezárult az oroszországi világbajnokság csoportköre, s kialakult az egyenes kieséses szakasz ágrajza. Anglia, Belgium, Kolumbia és Japán lesz ott a legjobb tizenhat között.
Foci vb 2018
Vb 2018: sem Kane, sem Lukaku, Anglia és Belgium is tartalékos – kezdők
Az oroszországi világbajnokság G-csoportjában a lényegi kérdések eldőltek, Anglia és Belgium viszont megküzd egymással az első helyért. Vagy a másodikért? Íme, a kezdőcsapatok!
Foci vb 2018
Vb 2018: nincs FIFA-engedély, egy kapusa maradt Tunéziának
Egyetlen egészséges kapusa maradt a tunéziai labdarúgó-válogatottnak, miután a nemzetközi szövetség (FIFA) nem engedélyezte az afrikai csapat számára, hogy benevezze Moez Ben Cserifiát az oroszországi világbajnokságra.