El Salvador

Vezetőedző
Ramón Maradiaga
stadion StubHub Center
férőhelyek 27000
cím USA, Carson StubHub Center
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Európa-liga
Nem hittük volna – futballünnep a Chelsea ellen
A csütörtöki Vidi–Chelsea El-meccs után ismét, 2018-ban utoljára jelentkezünk szubjektív sorozatunkkal – ahogy mi láttuk a 2–2-es döntetlennel záruló találkozót és a Vidi Európa-liga-szereplését...
Európa-liga
El: mosolygó Nikolics, bombázó Nego – képeken a Vidi–Chelsea!
A Mol Vidi FC nagyot küzdve 2–2-es döntetlent játszott a Chelsea-vel, ám az angol sztárcsapat mellett így is a fehérorosz BATE Boriszov jutott tovább az Európa-liga L-csoportjából, mivel idegenben 3–1-re legyőzte a PAOK-ot.
Európa-liga
El: itt az igazi görög dráma, kiesett a Milan; búcsúzik a Leipzig is
Az Európa-liga csoportkörének 6. fordulójában a Milan kikapott az Olympiakosztól, így nem jutott tovább, ahogy a Willi Orbánt végig a pályán tudó RB Leipzig is búcsúzni kényszerült, a németeket a Rosenborg a 87. percben egyenlítve ütötte el a továbbjutástól.
Európa-liga
El: Egész Magyarország büszke lehet ránk – Marko Nikolics
A Chelsea elleni 2–2-es döntetlen után a Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics a csapat teljes Európa-liga-szereplését értékelte.
Európa-liga
El: a Vidi ikszelt a Chelsea-vel, de a BATE jutott tovább
A Mol Vidi FC nagyot küzdve 2–2-es döntetlent játszott a Chelsea-vel, de az angol sztárcsapat mellett így is a fehérorosz BATE Boriszov jutott tovább az Európa-liga L-csoportjából, mivel idegenben 3–1-re legyőzte a PAOK-ot.