Kanada

Vezetőedző
Benito Floro
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Német labdarúgás
Bayern: hazájában nyert trófeát a bajorok új szerzeménye
A Bayern München által 22 millió dollárért vásárolt Alphonso Daviest választották Kanadában az év legjobb légiósának, azzal együtt is, hogy a szélső az idényt még a Vancouver Whitecaps színeiben játszhatta végig, és csak 2019-ben csatlakozik a bajor együtteshez.
Minden más foci
Vb 2026: közös ligát szervezhet az USA, Kanada és Mexikó
Közös amerikai-kanadai-mexikói labdarúgóliga szerveződhet annak nyomán, hogy a három ország együtt rendezi a 2026-os világbajnokságot.
Spanyol labdarúgás
La Liga: a játékosok tetszését nem nyerte el az amerikai ötlet
Mint korábban megírtuk, a spanyol liga (LFP) megegyezett a multinacionális médiacéggel, a Releventtel, hogy 15 éven keresztül egy-egy első osztályú bajnoki mérkőzést Észak-Amerikában rendeznek. A játékosok azonban nem hagyták annyiban a döntést, spanyol források szerint a La Liga-csapatok kapitányai vagy képviselői ma ülnek össze, hogy megosszák a véleményüket egymással.
Spanyol labdarúgás
La Liga: Észak-Amerikában is rendeznek meccseket a jövőben
A következő 15 idényben az Egyesült Államokban is rendeznek szezononként egy-egy spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokit – többek között ezt is bejelentette a La Liga a hivatalos honlapján. Az USA-ban és Kanadában szeretnék a futballt népszerűsíteni.