Mexikó

Vezetőedző
Juan Carlos Osorio
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Pályakép a ruandai népirtás túlélőjétől az olasz pszichiátriai betegig
„A futball nálunk olyan, mint az oxigén” – vallotta Paszand Mehvad egyiptomi női edző, a Kairó nehéz sorsú gyermekeit felkaroló tréner mondatát pedig a Goal Click nemzetközi fotógyűjtemény mottójának is vehetjük. Világ körüli utazás a futball jegyében.
picture
Minden más foci
Mexikó: Maradona játékosa magára tetováltatta a legenda arcképét – fotó
A mexikói másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Dorados de Sinaloa 26 éves kapusa, Gaspar Servio magára tetováltatta edzője, Diego Maradona arcképét. A futballista a legendás játékos iránti tiszteletéből varratta magára a portrét, amely alá egy „Hiszek Istenben” feliratot is tetováltatott. A 26 éves kapus alapembere csapatának: 27 mérkőzésen lépett pályára, ezek után pedig valószínűleg végképp senki nem fogja kiszorítani a kezdőcsapatból.
Minden más foci
Videó: beszaladt az oposszum, ő lett a meccs legjobbja
A Puebla 1–0-ra legyőzte szombaton a Veracruzt a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában, ám a találkozó nem az eredmény, hanem a meccs legjobbja miatt marad emlékezetes. A bajnokit közvetítő tévétársaság ugyanis egy oposszumot választott meg a mérkőzés legjobbjának, és a lefújás után teljes elemzést adtak a pályán töltött 5 percéről.