Kolumbia

Vezetőedző
José Pékerman
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
Képek: Messiék bemutatták az argentin válogatott új mezét
Június 14-én kezdődik a 2019-es Copa América, s több résztvevő válogatott is bemutatta mezét. Az argentinoknál fehér alapon két égszínkék függőleges csík látható, a felső nyakának és ujjainak vége ugyanakkor sötétkék. Meglehetősen hangsúlyos a címer, amelyben az aranyszín dominál. A kolumbiaiak sárga alapon kék csíkos meze a kilencvenes éveket idézi, és az ország történelmi motívumait jeleníti meg. A mexikóiak a tradicionális zöld színt feketére cserélték, az új szerelés az 1986-os mexikói világbajnokság meccslabdájának azték mintáját alapul véve készült el.
Minden más foci
Kolumbia: a Real Madrid korábbi trénere lett a kapitány
A Kolumbiai Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján bejelentette, Carlos Queiroz lesz a válogatott szövetségi kapitánya.
Légiósok
Légiósok: Dél-Amerikából hívják Futács Márkót – sajtóhír
Kolumbiai sajtóhírek szerint az Independiente Santa Fe labdarúgócsapata felvette a kapcsolatot a jelenleg szabadon igazolható Futács Márkóval.
Minden más foci
Kolumbia: a védőre hatszor rálőtt saját csapata szurkolója
Halálosan megfenyegette egy szurkoló Juan Sebastián Quinterót, a kolumbiai élvonalban szereplő Deportivo Cali futballistáját, majd többször rálőtt a menekülő védő autójára.