Vezetőedző
Ricardo Gareca
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Foci vb 2018
Vb 2018: Luka Modric született Peruban – kép
Habár Horvátország „csak” ezüstérmes lett, az eddiginél is nagyobb népszerűségre tett szert az oroszországi világbajnokság során a torna legjobb labdarúgójának megválasztott Luka Modric. És nem csak a hazájában: a horvát fővárostól, Zágrábtól csaknem 11 ezer kilométerre fekvő perui Cajamarcában egy pár a július 12-én született gyermekét Luka Modricnak nevezte el…
Foci vb 2018
Vb 2018: unalom, majd drámai argentin siker – eredmények, tabellák, góllista
Mérhetetlen unalomba fulladt a C-csoportból továbbjutók közti dán–francia meccs, ellenben a kvartett harmadik helyén végző Peru kitett magáért Ausztrália ellen – még az előzetesen a tornáról eltiltott, végül mégis pályára lépő Paolo Guerrero is eredményes volt. A D jelű négyesben sokkal kiélezettebb volt a végjáték: Lionel Messi feliratkozott a vb-góllövőlistára, Marcos Rojo pedig hajrában szerzett találatával a nyolcaddöntőbe lőtte Argentínát. Ehhez persze a horvátok Izland elleni győzelme is, Luka Modricék az ország történetében először nyertek sorozatban három vb-meccset.
Foci vb 2018
Vb 2018: a franciák és a dánok kiszenvedték a 0–0-t
Valószínűleg a 2018-as oroszországi világbajnokság legrosszabb mérkőzését láthatta a moszkvai Luzsnyiki Stadionba kilátogató 78 ezer néző, ez azonban nem zavarta a franciákat és a dánokat: a két válogatott gól nélküli döntetlent játszott egymással, így kéz a kézben továbbment a C-csoportból. A kvartett másik mérkőzésén Peru 2–0-ra legyőzte Ausztráliát.