Irán

Vezetőedző
Carlos Queiroz
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
picture
Minden más foci
Videó: ötéves, kockahasa van és ő akar lenni az új C. Ronaldo
Arat Hosszeini egy mindössze ötéves iráni kisfiú, az Instagramon azonban már másfél millió követője van. Az óriási népszerűség nem véletlen: a világ legerősebb gyerekének becézett Arat rendszeresen a kockahasával büszkélkedik, s az egyik nagy célja az, hogy a világ legjobb labdarúgói közé kerüljön – írja a francia L'Équipe.
Minden más foci
Irán: nők is látogathatják a labdarúgó-mérkőzéseket
Haszan Róháni iráni elnök engedélyezte, hogy nők is látogathassák a labdarúgó-mérkőzéseket – közölte az ISNA félhivatalos helyi hírügynökség hétfőn.
Foci vb 2018
Vb 2018: vécéhasználat miatt nem játszott az iráni hátvéd
Vécéhasználat miatt nem játszott az oroszországi világbajnokságon Pedzsman Montazeri, az iráni válogatott labdarúgója.
Foci vb 2018
Vb 2018: a fenyegetések miatt 23 évesen lemondta a válogatottságot a csatár
Az őt ért fenyegetések és édesanyja egészségi állapotának romlása miatt mindössze 23 évesen lemondta a válogatottságot az oroszországi világbajnokságról kiesett iráni csapat labdarúgója, Szardar Azmun.
Foci vb 2018
Vb 2018: A végén nekünk kellett örülnünk – Fernando Santos
Spanyolország a hosszabbításban egyenlítve 2–2-es döntetlent játszott Marokkóval, míg Portugália a 93. percben gólt kapva 1–1-re végzett Iránnal az oroszországi labdarúgó-világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így eldőlt, hogy a nyolcaddöntőben a spanyolok Oroszországgal, míg a portugálok Uruguayjal csapnak össze. Lássuk, hogyan értékeltek a főszereplők!