Tahiti

Vezetőedző
Ludovic Graugnard
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
Strandfoci-vb: Tahiti szétlövéssel, Brazília nagyszerű meccsen jutott döntőbe
Tahiti büntetőkkel legyőzte Iránt a Bahama-szigeteken zajló strandlabdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a döntőbe, amelyben az olaszokat kiejtő brazilokkal találkozik.
Foci vb 2018
Vb 2018: tíz emberrel is előnybe kerültek, de nem bírták a végét
A világbajnoki selejtezősorozat óceániai zónájának harmadik körében Tahiti idegenben 3–1-re legyőzte Pápua-Új-Guineát, ezzel megszilárdította vezető pozícióját a B-csoportban.
Foci vb 2018
Vb 2018: Tahiti győzelemmel kezdte a harmadik selejtezőkört
Óceániában megkezdődött a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőinek harmadik köre. A B-csoport első mérkőzésén Tahiti 1–0-ra legyőzte a Salamon-szigeteket.
Minden más foci
Vb 2018: tarolással kezdett a címvédő a térségi tornán
A címvédő Tahiti 4–0-ra megverte Szamoát, a házigazda Pápua Új-Guinea döntetlenre végzett Új-Kaledóniával a labdarúgó Óceániai Nemzetek Kupája vasárnapi játéknapján. A torna a 2018-as világbajnokság selejtezője egyben.
Minden más foci
Videó: a tahiti kapuson röhög az egész világ, joggal…
Tahiti és a futball viszonylag ritkán szerepel egy mondatban, aminek, legyünk őszinték, megvan az oka. Most azonban mégis az óceániai ország egyik élvonalbeli meccséről, jobban mondva az AS Tefana kapusáról beszél a világ. Mickaël Roche ugyanis – minden túlzás nélkül – összehozta minden idők egyik legérthetetlenebb öngólját.