Európa-liga
Bayer Leverkusen

Vezetőedző
Xabi Alonso
stadion BayArena
férőhelyek 30210
cím Germany, Leverkusen BayArena
UTOLSÓ
mérkőzések
Március 16, csütörtök
VÉGE Ferencváros 0 - 2 Bayer Leverkusen
Március 09, csütörtök
VÉGE Bayer Leverkusen 2 - 0 Ferencváros
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
1 Hraecky 2
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Német labdarúgás
Új Schusterek, Schumacherek, Polsterek, Littbarskik, Hässlerek... na, őket ne keressük
Agyzsibbasztó hazai és külföldi történések ide, forró nyár és még forróbb nyári események oda, ezen a nyáron sem kerülhetjük el, hogy ráncba szedjük a futball topligáinak átigazolásait, és egyáltalán nem mellékesen nagyon sok harasztot megzörgessünk. Sohasem látott árak, sohasem látott fizetések, mindenki eladó és megvehető (még mindig a labdarúgásról beszélünk), nem csoda, hogy a mai szurkoló a legváratlanabb pletyka és hír olvastán sem rezzen már meg. Nézzük, mit adott mára nekünk a nemzetközi piac és a nemzetközi szaksajtó! A mostani körünket szokás szerint Angliában kezdtük, hogy Olaszországon és Franciaországon át érkezzünk el Németországba!
picture
Minden más foci
ESM: élen a Bayern, nincs spanyol az álomcsapatban
Az Európai Sportmédia (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – megválasztották az új idény első hónapjának, tehát a szeptember álomcsapatát: négy ország (Anglia, Franciaország, Olaszország, Németország) hét klubja (Manchester City, Liverpool, Paris Saint-Germain, Internazionale, Napoli, Bayern München, Borussia Dortmund) adja a tizenegy labdarúgót.
Német labdarúgás
Bayer: 12 millió a kölcsönadott világbajnokért - sajtóhír
Angol sajtóhírek szerint a hatszoros válogatottként magát már világbajnoknak valló Christoph Kramerért annak ellenére igen komoly érdeklődés mutatkozik az átigazolási piacon, hogy a 23 éves német labdarúgó szerződése jövő nyáron lejár, tehát akkor ingyen megszerezhető lenne.