SBTC

Vezetőedző
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Labdarúgó NB II
NB II: a harmadosztályban folytatja a Vác fiatal védője
A Vác VLSE-ben és a Fradiban nevelkedő Nagy Gábor távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től, és az NB III-as SBTC játékosa lesz a tavasszal – tudtuk meg a váciak honlapjáról.
Labdarúgó NB II
Gyász: 74 évesen elhunyt az SBTC egykori támadója
74 éves korában meghalt Kriskó Lajos, az SBTC korábbi támadója. Az egykori kiváló jobbszélső az NB I-ben 1962 és 1973 között 161 mérkőzésen 42 gólt szerzett, és 1967-ben tagja volt az MNK-ban ezüstérmes tarjáni csapatnak.
Minden más foci
Videó: a nógrádi megye I-ből ered a szédülős büntető?
Csak mondákat lehet hallani arról, hogy honnan ered a manapság főként az angoloknál igen népszerű szédülős tizenegyesrúgó-párbaj, de az biztos, hogy a Salgótarjáni BTC-nél már „régen” ismerik ezt a mókás játékot. Az NSO Tv stábja 2014 januárjában az SBTC-nél forgatott. Akkor kissé más kivitelezésben mutatták be, de lényegében ugyanazzal a hatásfokkal. Ön szerint ez a játék is a magyarok nevéhez köthető?
Labdarúgó NB I
DVTK: segítenek talpra állítani a salgótarjáni futballt
Együttműködési megállapodást írtak alá a Diósgyõri VTK és a megyei első osztályban játszó Salgótarján Barátok Torna Club (SBTC) labdarúgócsapatának vezetői hétfőn Salgótarjánban. A cél, hogy megerősítsék az idén 95 éves SBTC gazdasági-szakmai hátterét, és megfelelő körülményeket teremtsenek az utánpótlásnak.