Vezetőedző
Massimiliano Allegri
UTOLSÓ
mérkőzések
Szeptember 19, szerda
VÉGE Valencia CF 0 - 2 Juventus
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
December 12, szerda
21:00 BSC Young Boys
Juventus
November 27, kedd
21:00 Juventus
Valencia CF
November 07, szerda
21:00 Juventus
Manchester United
Október 23, kedd
21:00 Manchester United
Juventus
Október 02, kedd
18:55 Juventus
BSC Young Boys
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Bajnokok Ligája
BL: az UEFA jövő csütörtökön tárgyalja C. Ronaldo ügyét
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága jövő csütörtökön dönt Cristiano Ronaldo eltiltásának mértékéről.
Bajnokok Ligája
Juventus: már a félidőben a bírókat keresték CR kiállítása miatt
Nem maradt szó nélkül a Valencia–Juventus mérkőzés kapcsán Cristiano Ronaldo kiállítása. Sokan sokféleképpen látták az esetet, egy darabig nem is volt egyértelmű, miért kapott piros lapot a portugál, később a korábbi játékvezető, Eduardo Iturralde González világított rá, hogy minden bizonnyal rúgómozdulat miatt küldték le a pályáról. Azonban a Juventus vezetőségéből többen hangot adtak (volna) elégedetlenségüknek akár már a félidőben is…
Bajnokok Ligája
Videó: új nézőpont CR kiállításáról – ön szerint járt a piros?
Mint ismert, a Juventus játékosát, Cristiano Ronaldót Felix Brych kiállította a Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A korábban hosszú évekig FIFA-bíróként tevékenykedő, az aktív játékvezetéstől 2012-ben visszavonuló baszk Eduardo Iturralde González új nézőpontot hozott fel a portugál sztár esetével kapcsolatban: szerinte nem ütő-, hanem rúgómozdulatért járt a piros lap.
Bajnokok Ligája
BL, H-csoport: simán nyert a Juve és a Man. United is
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának első fordulójában a Juventus Miralem Pjanic duplájával idegenben legyőzte a Valenciát. A Manchester United a Young Boys otthonából vitte el a pontokat. Az angol csapatnál Paul Pogba szerezte.