Nemzetek ligája

Vezetőedző
Roberto Martínez
UTOLSÓ
mérkőzések
Szeptember 11, kedd
VÉGE Izland 0 - 3 Belgium
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
November 18, vasárnap
20:45 Svájc
Belgium
November 15, csütörtök
20:45 Belgium
Izland
Október 12, péntek
20:45 Belgium
Svájc
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Magyar válogatott
FIFA-világranglista: holtverseny az élen, a mieink két helyet javítottak
A magyar válogatott két pozíciót javítva a 49. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek 25 éves története során először fordul elő, hogy holtverseny van az élen: a rangsort azonos pontszámmal Belgium és a világbajnok Franciaország vezeti.
picture
Minden más foci
Belgium: őszinte vallomás – Leekens hülyét csinált a válogatott játékosból
A háromszoros belga válogatott középpályás, Vadis Odjidja-Ofoe életében Georges Leekens meghatározó szerepet játszik, hiszen nála mutatkozott be a nemzeti csapatban a ghánai származású játékos, igaz, más kapitány nem is számított a szolgálataira. Klubedzőként viszont nem biztos, hogy a szívébe zárta Leekenst a középpályás, akiből a jelek szerint hülyét csinált a volt magyar kapitány.
Magyar válogatott
U21: Nem tiszteltek minket a belgák és a játékvezetők sem – Varga Kevin
A magyar U21-es válogatottnak a Belgium elleni meccs előtt már csak matematikai esélye maradt az Eb-szereplés kiharcolására, a sima 3–0-s vereség után pedig már az sem. A mérkőzés után az NSO Tv stábjának Varga Kevin és Michael Boris szövetségi edző értékelte a mérkőzést és az Európa-bajnoki selejtezőt. A DVSC futballistája szerint az egész sorozatra jellemző volt, hogy hadilábon álltak a szerencsével és a kétes szituációkból rendre rosszul jöttek ki. Michael Boris szót ejtett a saját jövőjéről is.    
Magyar válogatott
U21: kikaptunk Belgiumtól, biztosan lemaradunk az Eb-ről
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott az itthoni mérkőzésen is 3–0-ra kikapott Belgiumtól, ezzel eldőlt, hogy biztosan nem lesz ott az Európa-bajnokságon.