tippmixPro - Az orosz játszma
Észtország

Vezetőedző
Martin Reim
stadion A. Le Coq Arena
férőhelyek 9692
cím Estonia, Tallinn A. Le Coq Arena
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Foci vb 2018
Videó: elemi erejű bombával talált be a korábbi Chelsea-védő
Óriási gólt szerzett a szerb válogatott Bolívia elleni mérkőzésén (5–1) a pályaválasztó jobbhátvédje, Braniszlav Ivanovics. A Chelsea-t korábban kilenc éven át szolgáló, jelenleg az orosz Zenitben futballozó játékos csapata negyedik gólját rúgta. A szintén vb-résztvevő Marokkó 3–1-re nyert a mieink egyik Nemzetek Ligája-ellenfele, Észtország vendégeként, míg a svéd–perui vb-főpróba nem hozott gólt.
Minden más foci
Felkészülés: idegenben játszott döntetlent NL-beli ellenfelünk
A Nemzetek Ligájában a mieinkkel egy csoportba sorsolt Észtország gól nélküli döntetlent játszott Örményország vendégeként a két labdarúgó-válogatott szombati felkészülési mérkőzésén. Románia vert helyzetből győzte le 2–1-re vendéglátóját, Izraelt.
Minden más foci
NEMZETEK LIGÁJA – A MAGYAROK LIGÁJÁNAK (C) ADATBANKJA
Íme, a labdarúgó Nemzetek Ligája (2018–2019) harmadik vonalának (C-liga) menetrendje! A magyar válogatott a 2. csoportban szerepel Észtország, Finnország és Görögország társaságában. A csoportmérkőzéseket 2018 őszén rendezik meg, az Eb-playoffra 2020 tavaszán kerül sor.
Magyar válogatott
Nemzetek Ligája: Nem szabad alábecsülni ellenfeleinket – Leekens
Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megfogalmazta véleményét a Nemzetek Ligája csoportbeosztásával kapcsolatban. Mint ismert, a mieink Görögországgal, Finnországgal és Észtországgal kerültek egy négyesbe.