Thaiföld

Vezetőedző
Kiatisuk Senamuang
KÖVETKEZŐ
mérkőzések
JÁTÉKOSKERET
MEZ NÉV NEMZETISÉG SZÜLETÉSI IDŐ MECCSSZÁM GÓL
KAPUSOK
VÉDŐK
KÖZÉPPÁLYÁSOK
CSATÁROK
Minden más foci
Kép: Ibra meglepte a barlangból megmenekült csapatot
Júliusban mindenkit megnyugtatott a hír, hogy 18 napi fogság után kimentették azt a thaiföldi gyerekekből álló focicsapatot, amely heves esőzések miatt egy barlangban rekedt Bangkoktól 1000 km-re északra. Hónapokkal később Zlatan Ibrahimoviccsal is találkozhattak a fiúk – igaz, erről nem tudtak előre.
Minden más foci
Thaiföld: csak egy órát tervezett a barlangban lenni a focicsapat
Csak egy órát tervezett a barlangban tölteni a fociedző és 12 tagú, tizenévesekből álló csapata a Tham Luang-barlangban, mielőtt a nagy esőtől hirtelen megemelkedő vízszint több mint két hétre foglyul ejtette őket – mesélte az egyik kisfiú édesapja.
Angol labdarúgás
MU: meghívták a thaiföldi csapatot és megmentőiket
Mint ismert, kimentették az utolsó gyereket és az edzőt a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből a mentőalakulatok kedden. A Manchester United a Twitteren hívta meg a labdarúgócsapatot és az őket kimentőket az Old Traffordra a következő idényre.
Minden más foci
Thaiföld: véget ért a dráma, kimentették az utolsó gyereket és az edzőt
Kimentették az utolsó gyereket és az edzőt is a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből a mentőalakulatok kedden – jelentette be a thaiföldi haditengerészeti kommandó a Facebook internetes közösségi oldalon. Ezzel lezárult a 18 napja tartó dráma, amelynek alakulását az egész világ aggodalommal követte nyomon.
Minden más foci
Thaiföld: megkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet
Megkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket – közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.